• 0371-35500
  • info@skeppshultstegen.se

Senaste

218-1
En praktisk krok i rostfritt stål för upphängning och förvaring av stegar. Kroken har ett 20mm hål som möjliggör fastlåsning av stegen (lås ingår er).
Aluminiumboxar avsedda för bygg, industri mm. Robusta aluminiumboxar tillverkade av 1mm aluminiumplåt och utrustade med hörnbeslag i metall. Extra förstärkning i lock och botten. Aluminiumboxarna kan användas i temperaturer mellan…
705-01
Förläningsdel 705-01 till Bryggstege Mälaren är tillverkad i Sverige av varmgalvaniserat stål och tryckimpregnerade trästeg. Förlängningsdelen förlänger bryggstegen med 3 steg och med en längd på 750mm.
805-01
Förläningsdel 805-01 till Bryggstege Siljan är tillverkad i Sverige av varmgalvaniserat stål och tryckimpregnerade trästeg. Förlängningsdelen förlänger bryggstegen med 3 steg och med en längd på 750mm.
135
Gör ditt målningsprojekt smidigare! En enkel och lätthanterlig målarkrok att hänga färghinken på. Hängs på stegen och kan enkelt flyttas upp och ner under pågående arbete.

Skeppshultstegen är en av Sveriges ledande stegtillverkare. Vi skapar allt från anliggande stegar till specialobjekt, ritade utefter dina specifika önskemål. Vi sätter högt pris på att producera hållbart, både för din och planetens skull. Våra produkter tillverkas i svenskt aluminium och upprätthåller en enastående standard. För dig som hemmafixare och proffs.

Skeppshultstegens specialavdelning

Vi är specialiserade på unika kundlösningar som vi konstruerar efter kundens specifika önskemål och behov. Vi på Skeppshultstegen har lång erfarenhet och kunskap kring kundspecifika lösningar. Oavsett om det gäller standardlösningar eller specialanpassningar, så designar och bygger vi alla projekt utefter lämpliga standarder och krav. Allt för att säkerställa att du får den produkt du behöver.

Vi tillverkar stegar i aluminium. Vårt sortiment består av anliggande stegaar, trappstegar, arbetsbockar, pallar, bryggstegar, lagerstegar, ställningar, takstegar, fasadstegar, trapor och arbetsplattformar.